četrtek, 08.08.2019

Začetek ob 20:45

Lokacija: TRŽIČ - Gorenjska plaža - Amfiteater

V ČETRTEK 08.08.2019 OB 20,45 se bo v Kinu z Zvezdami 2019 v Tržiču projeciral film:
MAŠČEVALCI: ZAKLJUČEK, Akcijska domišljijska pustlovščina, 181 minut


O FILMU

Režiserja Anthony in Joe Russo, Marvel studio in Disney nam prinašajo najbolj pričakovan in najbolj razburljiv film leta „Maščevalci: Zaključek“.

Po uničujočih dogodkih v filmu Maščevalci: Brezmejna vojna (2018), je vesolje v ruševinah. S pomočjo ostalih zaveznikov, se Maščevalci ponovno združujejo, da bi uničili Thanosove moči in vrnili red v vesolje.

Zadnje nadaljevanje Maščevalcev sta režirala Anthony in Joe Russo, producent je Kevin Feige. Christopher Markus in Stephen McFeely se podpisujeta pod scenarij, izvršni producenti pa so Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Michael Grillo, Trinh Tran, Jon Favreau in Stan Lee.

Vsi ljubitelji Marvela bodo lahko videli Iron Mana, Črno vdovo, Kapitana Ameriko, Ant Mana in novo članico Marvelovega filmskega sveta, Stotnico Marvel. Zadnje nadaljevanje nam bo tako ponovno prineslo senzacionalno igralsko ekipo: Roberta Downeyja Jr., Chrisa Evansa, Chrisa Hemswortha, Marka Ruffala, Scarlett Johansson, Brie Larson, Jeremyja Rennera, Davea Bautistu, Bradleyja Cooperja, Evangeline Lilly, Josha Brolina, Dona Cheadleja, Sebastiana Stana, Elizabeth Olsen, Toma Hollanda, Paula Rudda, Gwyneth Paltrow in mnoge druge.

Niz nesrečnih dogodkov, ki jih je povzročil Thanos, se je zaključil z izginotjem polovice vesolja in usodnim uničevanjem Maščevalcev, a je s tem je samo prisilil ostale Maščevalce v borbo v veličastnem zaključku, v dvaindvajsetem Marvelovem filmu, Maščevalci: Zaključek.